Logistiekconcurrent.nl

Wanneer je op zoek bent naar producten die te maken met vervoer, ben je bij logistiekconcurrent.nl op de website waar je moet zijn. Van een kartonnen doos om je producten in te verpakken, tot een professionele vrachtbrief die aan alle eisen en wetten voldoet om het vervoer in goede banen te leiden. Ook spanbanden in verschillende maten en kleuren, tot pallets van hout en kunststof. Je kunt het niet bedenken of het is te koop in de webshop, alles op een plek voor het vervoer.

Etiketten om de lading aan te geven

Niets is zo belangrijk om bij een lading aan te geven wat erin zit, of dit nu eenvoudige producten zijn of gevaarlijke stoffen. Bij logistiekconcurrent.nl vind je verschillende labels en etiketten om allerlei soorten ladingen aan te geven. Ben je op zoek naar een labelprinter inclusief labels, kun je hier ook voor terecht in de webshop. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je altijd een label vindt die je nodig hebt voor de lading.

Logistiekconcurrent.nl

Ook kantoorartikelen horen erbij

Vaak wordt het kantoor vergeten van een vervoersbedrijf, terwijl dat juist een van de belangrijkste plekken is van het bedrijf. Hier wordt alles geregeld voor de wagens de weg op kunnen, bij logistiekconcurrent.nl kun je alles kopen wat je nodig hebt op kantoor. Van papier, printers, toners to bureauartikelen, als je het niet in de webshop vindt wat je nodig hebt dan vind je het nergens. Zelfs voor vrachtbrieven en weekstaten kun je er terecht, kijk snel en maak je kantoor compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *