Een vulpen kopen via de webshop www.pwakkerman.com is een cadeau-idee waar je bij relaties mee aan kunt komen. Zowel als zakelijk als als privécadeau is een vulpen of andere pen een fantastisch cadeau. Je kunt kiezen uit vele merken en modellen. Voor iedere portemonnee is er een pen. De Parker Jotter bestellen is één van de mogelijkheden. Parker is een wereldberoemd merk en betaalbaar, maar toch luxe. Ofschoon Parker als merk en fabriek al eind negentiende eeuw is opgericht, is innovatie en moderne techniek een kenmerk van de pennen. Parker is vaak het merk dat mensen het eerst te binnen schiet wanneer je naar een pennenmerk vraagt. Voor ongeveer vijftien euro heb je al een Parker pen in cadeauverpakking. Daarnaast heeft Parker ook wat meer exclusieve modellen in het assortiment.

Montblanc: duur maar ultieme kwaliteit

Montblanc is hét merk pennen. Beter, duurder en exclusiever kan niet. Een Mont blanc balpen is een betaalbare optie wanneer je een Montblanc pen wil kopen. Uiteraard zijn ook de balpennen van extreem hoge kwaliteit en worden de meest exclusieve materialen gebruikt. Je kunt in veel Montblanc pennen goud tegenkomen. Montblanc heeft niet voor niets de bergtop uit Zwitserland als voorbeeld genomen: alleen de top is goed genoeg. Die Montblanc is nog steeds op elke pen te zien, op de dop is een sneeuwkristal gegraveerd. Zo kun je altijd een Montblanc pen herkennen.

Lamy: goed verkrijgbaar en duurzaamheid

Er zijn heel veel Lamy vulpen verkooppunten. Het is een goed verkrijgbaar merk, niet alleen bij de meer exclusieve kantoorboekhandel. Toch is Lamy niet zomaar een merk. Het familiebedrijf is generaties in bezit van de Lamy-familie. Lamy is marktleider in Duitsland en verkoopt over de hele wereld miljoenen pennen. Lamy is niet alleen betaalbaar, het heeft wel degelijk ook dure en kwalitatief fantastische pennen. Als relatiegeschenk is deze pen bijzonder geschikt. Een extra aantrekkelijke kant van de Lamy-pennen is dat duurzaamheid een nadrukkelijk aandachtspunt is van de Lamyfabrikanten. Waterbesparing, zonne-energie, zorgvuldig materiaalgebruik, allemaal kenmerken van de productie van de pennen.

Waterman, uitvinder van de vulpen

Waterman pennen zijn van Amerikaanse origine. De Europese fabriek is gevestigd vlakbij Parijs. Dat zie je terug in de pennen: elegant, kwaliteit, luxe. Lewis Waterman, de oprichter van de Waterman pennenfabriek, staat bekend als de uitvinder van de moderne vulpen. Na de ganzenveer kwam de stalen penpunt in zwang. Dat betekende wel een vooruitgang, maar het lekken van pennen was dagelijkse praktijk. De techniek om de inkt regelmatig te laten vloeien en zo netjes en vlekvrij te schrijven was een innovatie van de eerste orde. De reputatie van Waterman is nog steeds enorm. Er zijn talloze modellen en soorten pennen in hun assortiment. Ook Waterman is een uitstekend cadeau waar je alle kanten mee op kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *