Excel tips

Sinds kort doe ik steeds meer op mijn laptop en daarom heb ik op het internet naar Excel tips gezocht. Van mijn kleinkinderen heb ik een laptop cadeau gekregen van mijn verjaardag. Dat vond ik echt heel erg leuk. Ik ben altijd iemand geweest die mee gaat met de tijd. De digitale wereld heeft mij daarom ook altijd geïnteresseerd. Het is iets waar ik meer over te weten wil komen. Toch is het natuurlijk best wel lastig om erachter te komen hoe een bepaald programma werkt. Een tijdje geleden heb ik van mijn kleindochter geleerd hoe ik moet mailen. Nu mailen wij af en toe iets leuks naar elkaar.

Microsoft

Excel tips ook voor beginners

Er zitten ook verschillende programma’s op mijn laptop en daarom had ik excel tips nodig. Dat programma staat namelijk ook op mijn laptop. Het lijkt mij handig om te gebruiken voor overzichten. Toen ik het programma voor het eerst opende, zag ik door de bomen het bos niet meer. Er waren zoveel verschillende opties en dingen waaruit ik kon kiezen. Van mijn kleindochter had ik de tip gekregen om programma’s op het internet op te zoeken. Er zijn vaak websites of video’s waarop jij een handleiding kan vinden.

Microsoft

Een hele handige website

Na lang rond zoeken kwam ik uiteindelijk op een hele handige website uit waarop een heleboel Excel tips te vinden waren. Er werden verschillende dingen uit gelegd en alles was erg overzichtelijk. Zo snap jij zelfs als beginner precies wat er staat. Mocht jij nog vragen hebben dan kun jij het bedrijf waarvan de website is ook altijd een mailtje sturen. Dan kan hij je persoonlijk verder helpen. Ik raad de handige website aan iedereen aan die nieuw is met het programma Excel. Als jij het eenmaal snapt dan kun jij er heleboel dingen mee doen.