Fabius: vele opleidingen en succesverhalen

Voor kantoor- en boekhoudopleidingen is Fabius al jarenlang hét adres. Het is dan ook niet voor niets dat meer dan 90% van de deelnemers aan één van de opleidingen Fabius van harte aanbeveelt. Als je jezelf wilt blijven ontwikkelen, zijn ze dan ook absoluut een aanrader. Bovendien waarderen bedrijven het wanneer je jezelf blijft ontwikkelen. Je doet het dus niet alleen voor jezelf, maar het is tevens iets wat je met trots op je CV kunt zetten. En dat is ook niet onbelangrijk.

Het aanbod van Fabius

Het mooie aan het assortiment van opleidingen van Fabius is het feit dat dit allemaal opleidingen zijn voor vakken die altijd nodig zijn. Zo is er bijvoorbeeld de cursus Basiskennis Boekhouding. Dit is sowieso een handige vaardigheid om over te beschikken, maar daarnaast vergroot het je kans op een administratieve baan. Ook een opleiding tot receptioniste of telefoniste is een aanrader. Dit zijn vakken waar altijd vraag naar is vanuit het bedrijfsleven. Daarnaast zijn het altijd handige vaardigheden om over te beschikken, want veelzijdigheid is altijd een plus in de ogen van potentiële werkgevers.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat diverse onderzoeken hebben getoond dat je jouw kansen op de arbeidsmarkt significant vergroot door over de juiste opleiding en kwalificaties te beschikken. Ook veelzijdigheid is een pluspunt. Alle opleidingen van Fabius zijn om MBO niveau en hierdoor voor iedereen bereikbaar. Een vooropleiding is geen vereiste en het is zelfs al mogelijk om binnen een half jaar over een diploma te beschikken. Kortom, Fabius kan zeer de moeite waard zijn voor jou.