Invoice factoring is aan te raden voor de ondernemer in de MKB. Omdat ik zelf al enige tijd werk met deze methode. Ben ik op het idee gekomen om mijn ervaring te delen op dit blog. Ik ben een zeer tevreden klant van Finqle omdat ik bij dit bedrijf mijn inkomsten vaststel. In het kort zal ik uitleggen hoe Invoice factoring in zijn werk gaat.

Wanneer je een factuur hebt gemaakt voor je debiteur, dan stuur je deze door naar Finqle. Vervolgens zal Finqle deze factuur van je kopen en deze dus aan jou uitbetalen. Hierna zal Finqle jouw factuur gaan sturen aan je debiteur en zijn dus de zorgen van de betaling voor Finqle. Want zodra jij jouw factuur bij Finqle hebt ingediend, zal jij binnen 24 uur de betaling al op je rekening zien. Ondanks het risico dat jouw debiteur zijn of haar rekening te laat of zelfs niet betaalt.

Invoice factoring

Invoice factoring geeft meer zekerheid

Het is erg prettig om dankzij Invoice factoring zeker te zijn van je inkomen. Tevens scheelt het je de tijd en ergenis om achter de betaling van je debiteur aan te gaan. Zelf zou ik niet meer zonder deze dienst willen werken en daarom kan ik het beslist aanraden om zelf eens op de website te kijken. 

Wanneer je op de website kijkt, dan zal je al snel kunnen zien wat je kunt verwachten. Het is mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Wil jij ook jouw debiteurenbeheer uitbesteden en ook direct je geld ontvangen? Dan heb ik het juiste adres voor je gevonden. Tevens is de zzper en freelancer ook welkom om bij Finqle een dienst af te nemen. Zeg nu zelf, wie wil er nu niet zeggen dat zijn of haar inkomen is vastgesteld? Bij deze wens ik je verdere succes met jouw onderneming.

Finqle