Veel bedrijven hebben al een website. Toch is het als ondernemer of bedrijf handig om de bereikbaarheid te vergroten. Consumenten zoeken bedrijven graag snel eventjes op, op Facebook of een ander kanaal. Veel bedrijven laten hier impressies achter van hun producten en de consument kan hier makkelijk eventjes doorheen scrollen. Hierdoor krijgt de consument een idee van wat er mogelijk is en is sneller geneigd om contact op te nemen of langs te komen in de winkel. Dit kan tot meer sales lijden en een grotere omzet.

De voordelen van een Facebook account voor jou als bedrijf.

Een website bouwen of laten maken, daar gaat veel tijd en geld in zitten. Een ander alternatief kan een Facebook account zijn. Via hier kan je ook je producten promoten, filmpjes laten zien en foto’s plaatsen. Veel klanten volgen hun favoriete bedrijf ook op Facebook of indien ze de producten leuk vinden drukken ze op ‘Vind Ik Leuk’. Naast dit alles kan je via Facebook ook weer je website promoten. Hierdoor kan je meer bezoekers trekken richting je website.

Chatkracht helpt je graag de ultieme online klantenservice ervaring te bereiken!

Chatkracht is een bedrijf gespecialiseerd in online klantenservice. Dit kunnen ze doen op twee manieren. De eerste is het bedrijf ondersteunen. Dit houdt in dat Chatkracht gespecialiseerde en opgeleide chatspecialisten heeft en deze het werk overnemen van het desbetreffende bedrijf. Hierdoor heb je minder werk wat het beantwoorden van vragen betreft, genereer je sneller leads en kan je je focussen op andere dingen. De tweede optie is als adviserende rol. Dank zij de ervaring die Chatkracht heeft opgedaan kunnen ze met jou als bedrijf kijken hoe de online klantenservice naar een nóg hoger niveau getild kan worden. Ze kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *