civiele techniek

Vak ben je op zoek naar een nieuwe opdracht, de gedachte dat je misschien na je huidige opdracht geen werk meer hebt maakt je wel nerveus. Het kan natuurlijk ook dat je niet meer voor een bedrijf wilt werken, maar je eigen bedrijf op wilt zetten omdat je daar meer kansen ziet. Dit vergt best een hoop werk, Bouwhuysch helpt je niet alleen met de vacatures civiele techniek maar ook als je ondernemer wilt worden. Mensen die ZZP er willen worden, worden net zo goed begeleidt als mensen die in dienst gaan werken.

civiele techniek

Aparte tak van het bedrijf

Speciaal voor mensen die als ZZP er werken, of als ZZP er willen werken is er naast de vacatures civiele techniek een aparte tak opgericht door Bouwhuysch. Deze tak helpt je bij belangrijke zaken als je verzekering voor arbeidsongeschiktheid, maar ook je ziektekosten verzekering bijvoorbeeld. Ook wordt er na een bepaalde periode gekeken of alles nog klopt en de contractvorm in orde is. Niets is zo fijn als je eigen bedrijf, tenminste als alles geregeld is zoals het geregeld moet zijn.

Je geld op tijd

Vaak gebeurd het dat je als specialist voor jezelf werkt en je geld niet op tijd krijgt, hierdoor kun je flink in de problemen komen. Werk je via Bouwhuysch als ZZP er dan weet je zeker dat je altijd op tijd je geld hebt, geen gedoe met contracten meer maar richten op je werk. Toch meer verdienen maar ook een bepaalde zekerheid dat je werk hebt, en nog belangrijker dat alles goed is geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *