materiaal koolstof

Koolstof kopen is op een heel makkelijke manier uit te voeren. Wanneer je naar de website van Compositesplaza BV gaat, zie je al een groot assortiment. Hier kan je een keuze maken uit heet materiaal wat je nodig hebt. Met een duidelijke foto en een omschrijving van het materiaal kan je zien welk product het beste bij jouw project zal passen.

Een maand geleden ben ik met de motor onderuit gegaan. Gelukkig had ik zelf niets, echter mijn motor was flink beschadigd. Omdat het mijn eigen schuld was, kon ik mijn schade niet bij de verzekering verhalen. Dit was de reden dat ik op zoek was gegaan naar een mooi stuk carbon.

carbonweefsel

Hier kan je diverse soorten koolstof kopen

Via Compositesplaza BV ben ik erin geslaagd om het nodige materiaal aan te schaffen, om mijn motor weer te herstellen. De kuip was flink gehavend en dit zal ik kunnen maken met een mooi stuk carbonweefsel en goede hars. Eigenlijk was dit de eerste keer dat ik zo een reparatie zelf ging doen en daarom was mijn vraag of ik wel het juiste stuk weefsel ging bestellen. Voordat ik definitief op bestellen ging drukken heb ik eerst contact gezocht met dit bedrijf. Een zeer vriendelijke medewerker heeft mij telefonisch uitgelegd welk materiaal ik hiervoor het best kon kopen.

Uiteindelijk heb ik de reparatie al achter de rug en het resultaat ziet er prachtig uit.