Relatiegeschenken voor deze tijd van het jaar

Bedrukte relatiegeschenken zijn altijd een goede manier om jouw bedrijf mee te promoten. Het is belangrijk om regelmatig na te gaan welke geschenken het handigste zijn voor elke tijd van het jaar. Wil je nu tijdelijk voor het najaar je bedrijf in de schijnwerpers zetten voor de wintermaanden of wil je liever dat je klant op langere termijn rondloopt met een product waar jouw bedrijfslogo op staat? Als je hierover nadenkt, haal je alles uit jouw relatiegeschenk.

Voor de feestdagen

De feestdagen zijn natuurlijk een moment waarop er enorm geconsumeerd wordt. Veel bedrijven doen actief mee aan Black Friday en verlagen hun prijzen enorm. Ook als je hier niet aan meedoet, kun je ervanuit gaan dat je omzet aardig kan stijgen rond deze tijd van het jaar. Om hier nog een schepje bovenop te doen, kun je ervoor kiezen om juist nu je promotiemateriaal te laten bedrukken. Bij Van Helden kun je bijvoorbeeld kerstmutsen en kerstballen laten bedrukken met jouw bedrijfslogo erop. Of wat dacht je va een adventskalender die aftelt tot Kerstmis. Op deze manier wordt jouw bedrijf zichtbaar rond de feestdagen en heb je kans dat de laatste kerstcadeautjes bij jouw bedrijf besteld worden!

Voor het najaar 

Je ziet het overal, het najaar is begonnen. Het wordt kouder en de blaadjes vallen van de bomen. Het is verstandig om jouw promotiemateriaal hierop aan te passen. Mutsen of paraplu’s bedrukken met jouw bedrijfsnaam en -logo is nu een handige zet! Deze accessoires komen altijd van pas en worden mee naar buiten genomen. Zo kun je ervanuit gaan dat het bereik ook groter wordt, het blijft namelijk niet alleen binnenshuis. Of wat dacht je van een sjaal of een set handschoenen? Ook het uitdelen van heerlijke fleece dekentjes voor op de bank kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf nog voor het einde van het jaar die extra omzet kan maken! 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*