Kerstpakket

In de meeste gevallen werken medewerkers het hele jaar hard voor je bedrijf om er een succes van te maken, een dank je wel aan het eind van het jaar is daarom altijd welkom. Een kerstpakket is de aangewezen manier om dit te doen, ook relaties kun je dankbaarheid tonen met een pakket. Kerstpakkettenexpress.nl zijn er meer dan duizend soorten pakketten waar je een keuze uit kunt maken, natuurlijk bestaat niet ieder pakket alleen uit eten en drinken. Veel andere soorten thema’s zijn mogelijk om een pakket van samen te stellen.

Kerstpakket

Verschuiving met nieuwe thema’s

Bij kerstpakettenexpress.nl komen er steeds nieuwe thema’s bij, het bekende en traditionele pakket met eten en drinken wordt allang niet meer als enige pakket gebruikt tijdens de feestdagen. Vele thema’s voor zowel mannen als vrouwen kun je uit kiezen, of je kiest voor het drankpakket wat voor beiden erg lekker is. Maar ook een pakket met bijvoorbeeld lekkere badproducten, maskertjes en handdoeken is erg leuk om te krijgen. Dan hebben we het nog niet gehad over de Oosterse Rituals pakketten, wil je werknemers die helemaal tot rust komen dan is dit een tip.

Kerstpakket

Keuze in drankpakketten

Niet iedereen houdt van dezelfde drank, waar de een een biertje lekker vind lust de ander liever een biertje of cocktail. Bij de samenstelling van een kerstpakket in de vorm van een drankpakket is hier rekening mee gehouden. Heb je medewerkers die van sterke drank houden dan zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden om een prachtig pakket samen te stellen. Wat je ook zoekt, en in welke prijsklasse ook op kerstpakkettenexpress.nl vind je voor iedereen een geschikt pakket.