Voor mijn bedrijf maar ik al enige tijd werkzaam was, was mijn baas op zoek naar een nieuwe methode om reclame te maken. Wij hadden eerder al gewerkt met een reclamebord maar mijn baas wilde nu een nieuwe unieke methoden ontwikkelen om reclame te maken voor ons nieuwe product. Hij had mij gevraagd om online te zoeken naar een nieuwe unieke methode die er ook nog eens heel erg mooi uit zo zien. Dit wil ik natuurlijk erg graag doen en ik ging ook meteen op internet zoeken hoe wij het beste op een mooie manier reclame kunnen gaan maken voor ons nieuw product. Zo kwam ik op de website vanloonreclame.nl. Op deze website zag ik direct bij het openen van de startpagina dat zij gespecialiseerd waren in veel verschillende vormen van reclame maken. Ik ging er dus vanuit dat ik bij deze website zou slagen voor het vinden van een nieuwe unieke methode van reclame maken voor ons product. Ik had eerder al onderzoek gedaan naar het gebruik van piepschuim letters. Deze piepschuim letters zouden ervoor zorgen dat wij op een mooie manier ons product zichtbaar kon maken. Op de website die ik zojuist gevonden had zag ik inderdaad dat zij ook piepschuim letters verkochte. De website gaf direct goede informatie over de piepschuim letters waardoor ik ervan overtuigd was dat deze website ons verder kon helpen. De website gaf aan dat zij werkte met de meest geavanceerde apparatuur waardoor zij elk soort piepschuim in elk gewenste vorm snijden. Ook verklaren de website dat zij uitsluitend piepschuim van de hoogste kwaliteit zouden gebruiken waardoor wij niet eenmalig maar meerdere keren gebruikt zouden kunnen maken van deze piepschuim letters. Dit was natuurlijk wat ik zocht want op deze manier zouden wij eenmalig geld uitgeven voor piepschuim letters en deze uiteindelijk meerdere keren kunnen gebruiken. De website gaf ook aan dat ze de piepschuim letters in elke gewenste vorm zouden kunnen maken. Elke gewenste vorm, lettertype en afmeting was mogelijk. Wij konden ons eigen gewenste design aanleveren waar op de website dit voor ons zou kunnen maken.

Mooie piepschuim letters in ons eigen gewenste design en vorm

De keuze voor piepschuim letters op deze website was enorm. Wij konden de kleuren van de piepschuim letters in elke gewenste kleur kiezen. Wij konden ook kiezen voor een matte of glanzende kleur van de piepschuim letters. Wij konden zelfs de piepschuim letters voorzien van een afbeelding of deze piepschuim letters laten airbrushen, kort om alles was mogelijk op deze website.
wij kozen uiteindelijk ons design en vroegen om een offerte. Deze viel zeer gunstig uit waardoor wij in zee gingen met dit bedrijf.

Snelle levering en letters in alle vormen en maten.

Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden om de volgende redenen:

  • De piepschuim letters konden geheel naar eigen wens gemaakt worden
  • De piepschuim letters waren zeer goed geprijsd
  • De piepschuim letters waren van hele goede kwaliteit waardoor ze lang mee zullen gaan

Op zoek naar piepschuim letters geheel in eigen stijl? Ga dan zeker eens naar deze website om te kijken wat men voor u kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *